Dags för några rader

Det har varit lite låg aktivitet här på bloggen. För min egen del har masterexjobbet och influensan drivit mina tankar på annat. Men en liten uppdatering på vad som pågår i huvudet på en masterstudent vid Biologprogrammet skulle väl inte sitta helt fel. Jag började studera på kandidatprogrammet 2009 och valde efter examen att fortsätt på inslagen linje här i Umeå. Varför då undrar kanske ni? Dels för att jag under mina tre första år trivdes ohyggligt bra med mina kursare, en annan orsak var att jag efter utbildningen vill arbeta med den typ av miljö som vi har här uppe norra Sverige. Sedan väger högskoleverkets betyg (högsta!) på utbildningen så klart in i beslutet. Nu är jag redan framme vid den avslutande kursen innan masterexamen ska bärgas: examensarbetet. I skrivande stund är det dock influensan som håller mig sysselsatt. Säger bara: vätska och alvedon till folket! Hur det går och vad man som masterstudent i övrigt får uppleva på utbildningen kommer senare.

20150222_162332

Återhämntning efter influensan.