Kontorsliv

Livet är inte bara turskidor i nysnö och strålande sol. Livet är ibland också kontorsliv och administrering. I dessa dagar är det fullt upp att planera inför kommande veckors fältarbete. Utrustning ska bokas och inspekteras, boende och hyrbil ordnas. Alla relevanta för-analyser ska dubbelkollas. Alla potentiella misstag ska upptäckas innan de inträffar, vilket är en omöjlighet. Murphy’s lag gäller ständigt.

Under tiden skiner solen här utanför och vårvädret är i full gång. Så är verkligheten ibland också. För varje ledig dag i solen går det många soldagar då man är instängd på kontoret. Jag antar det behövs för att till fullo uppskatta de lediga dagar man har när man har tid att åka ut med skidorna i solen.

Som bio/geo student har man dock fler dagar i solen än de flesta andra människor, vilket är en klen tröst just idag när man sitter instängd på kontoret och bråkar med sin utrustning.

Kollar så grejerna funkar

Adde