Ses vi till hösten 2017?

Idag är sista ansökningsdagen, och jag hoppas många av er har sökt till Bio/Geo-programmet i höst. Det har varit väldigt kul att blogga för er, och jag har försökt ge er en representativ bild om vad ni kan vänta er som studenter här. Nog om utbildningen, den har jag och alla andra skribenter täckt upp ganska bra i tidigare inlägg. Men varför ska man då studera i Västerbotten? Jag skulle kunna skriva en roman om ämnet, men i just detta fall tänker jag inte göra det. Jag tänker istället låta den genialiske kortfilmsskaparen Rolf Nylinder sköta det åt mig med en makalös film på dryga 2 minuter som visualiserar min bild av Västerbotten perfekt.

Jag kommer fortsätta driva bloggen fram till i höst, men lite mer sporadiskt. Förhoppningsvis kan jag göra lite kortreportage om vilka sommarjobb mina vänner har samt berätta lite grann om hur er första termin kommer se ut. Så kika in på bloggen lite emellanåt!

Så framtida biologer och geovetare. Hoppas vi ses i höst!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *