True Crime i svinnovember

Är du precis som jag en riktig true crime-nörd? Då har jag en massa tips åt dig!! Rättegångspodden är riktiga ljudupptagningar från uppmärksammade mordrättegångar i Sverige där du får höra de åtalades egna ord om vad som hänt. Sjukt spännande! Ett annat exempel är Real Crime Profile  där två FBI- och Scotland Yard-utbildade profilers diskuterar bland annat Making a Murderer och fallet O.J Simpson. Superintressant. På SVT Play finns numera en helt egen kategori som heter True Crime med flera bra dokumentärer och på Netflix måste du se Making a Murderer och Amanda Knox-dokumentären! Jag kommer garanterat komma med fler tips framöver.

Nu är det vintertid och ny månad. Min kompis pappa har alltid kallat november för svinnovember. Jag tycker att det är ett väldigt passande namn på årets tråkigaste månad. Det är mörkt och kallt, de fina höstlöven har trillat av grenarna och snön har inte lagt sig ännu. Och det är inte ens julmysigt. Blä. Fast lite mysigt är det att tända en massa ljus och krypa ner under en filt med en kopp te. Det är min plan för den här tisdagen.

/Josefin, Medie- och kommunikationsvetenskap

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *