Allt kommunicerar

På Frösön i Östersund finns en terrorist som sätter skräck i hundägare. I flera år har den här människan markerat hundbajs med gammeldags extraprislappar i neonfärger. Meddelanden som ”Vi ser dig från våra fönster!” eller ”Oansvarig hundägare har varit här” är en vanlig syn. Under en period satte personen små svenska flaggor i bajset, du vet sådana där som man kan ha som dekoration på tårtor. Ingen jag känner vet vem aktivisten är, men personen har blivit lite av en legend bland de boende på Frösön,  inte minst bland hundägare. Nedan visas ett exempel på en lapp från i somras.

Här har en latgris varit med sin hund.

Här har en latgris varit med sin hund.

 

Allt kommunicerar.
/Josefin, Medie- och kommunikationsvetenskap C

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *