#252. Supervalbloggarna

[2016-11-04] I vilket Jesper berättar om varför han tror Hillary Clinton blir president och hur demokraterna i USA allt mer använder sig av vetenskapliga metoder för sina kampanjer. Vi rekommenderar även universitetsbloggar.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
För ett avsnitt om primärvalen i USA, lyssna gärna på avsnitt 213. Supervalpoddarna. Läs Jespers blogginlägg om valet i USA: 1, 2, 3 och 4. Jesper rekommenderar Sasha Issenbergs The Victory Lab. Jesper nämner bloggar av Marie Demker, Ulf Bjereld och Bengt Johansson. Han rekommenderar även bloggen amerikaanalys.se. Följ Jesper och Erik på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *