#359. MKV-dagen 2018

[2018-12-06] I vilket Mediespanarna livepoddar med en panel bestående av Emma Rost (PR-konsult Westander), Lovisa Ohlson (podcastchef, Bauer Media) och Nicklas Malmberg (Utvecklingsredaktör för sociala medier, Sveriges Radio). Inspelningen skedde på MKV-dagen – en branschdag för studenterna på Umeå universitets MKV-utbildningar. Livepodden avslutade en dag av föreläsningar och presentationer från alumner och inbjudna gäster.

Nicklas, Lovisa, Emma, Jesper och Erik. Foto: Linn Eckeskog

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Följ Emma Rosts arbete hos Westander via instagram och twitter. Följ Lovisa Ohlson på instagram och twitter och läs hennes blogg med poddtips. Följ Nicklas Malmberg på Twitter. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.