Får man jobb då?

Att välja att studera under tre år, eller kanske mer, kostar såklart en del. Både i tid och pengar. Det blir halvsaftiga CSN-lån, du vill resa hem till familjen och ibland måste du leva på nudlar tre veckor av fyra… Men du vinner så mycket mer! Du får ovärderliga kunskaper, inte bara genom kurserna, utan genom livet som student! Du får också ett grymt kontaktnät som är mycket användbart när du kommit ut i arbetslivet.

Som svar på min rubrik: Absolut! Utan tvekan är MHS-programmet ett mycket säkert kort till arbete efter svettiga och slitsamma studier. En väl värd investering som ger god utdelning! Kanske att du inte får första jobbet i den staden du bor, men jobb finns det eftersom utbildningen är så bred och gör att du kan arbeta med så många olika uppgifter.

Ett tips under de dagar som känns extra jobbiga, gå till fiket i MIT-huset. De gör de godaste (och största!) biskvierna ever. Under statistiken var dessa en räddare i nöden! *mums*