Mina klasskamrater

Jag minns så väl den första dagen. Ja ja, klyschigt jag vet…
På min tid delades klassen upp under den första 7,5hp kursen, antingen fick man läsa förberedande kemi eller en samhällsinriktad kurs beroende på vilka kunskaper vi hade sen tidigare.
Jag hamnade i kemikursen och herregud vad vi alla satt som frågetecken när läraren försökte förklara jonbindningar, protoner och elektroner… Bilden är från vår första kemilab, typ en vecka in i kursen. Vi fattade fortfarande ingenting. Men jag tror att kemikursen var en av de absolut viktigaste under det första året. Utan den hade jag defintivt inte fixat andra kemikursen. Eller fattat nåt under andra året…
Vi hade en så bra stämning i klassen redan från start. Nu är inte jag nån socialsnurra som älskade att sitta på Origo efter plugget, men det spelade ingen roll. Alla var så fina mot varandra!

Miljömuppar är redigt folk helt enkelt, det syns väl hur tydligt som helst? 😀

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *