Jag fick jobbet!

Jag har velat vara ute i god tid och har sökt jobb sedan årsskiftet. Jag har inte haft några större förhoppningar eftersom att jag inte har en formell examen ännu. Mycket riktigt så damp det ner mail efter mail, ”tack för visat intresse, vi har tillsatt annan sökande”. 🙁

Men så en dag när jag precis var på väg ut med min häst för en ridtur ringde telefonen. Det var samhällschefen för Nordmalings Kommun som ville träffa mig för en intervju! Jag hade sökt ett 1års vikariat som miljö- och hälsoinspektör med varierande arbetsuppgifter.

Väl på intervjun var det hela fyra personer från enheten som skulle vara med och intervjua mig, men intervjun kändes jättebra! Jag fick en så härlig känsla av chefen och de eventuella kollegorna jag skulle få om jag fick tjänsten. Jag vågade inte hoppas för mycket när det verkade vara så himla mysigt att arbeta där. En vecka senare fick jag beskedet att de erbjöd mig tjänsten – om jag fortfarande var intresserad. Haha, det var svårt att inte jubla chefen i örat! 😀

Så, nu har jag lagt mitt examensarbete på is och fräschar istället upp kunskaperna om livsmedelssäkerhet och gödselhantering. Jag och sambon firade samma kväll på Pinchos med godisdrinkar och typ de godaste churrosen ever!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *