Nu är praktiken över!

Har haft tusen grejer att göra de senaste veckorna så jag har dessvärre inte hunnit posta om sista tiden på praktiken, men det kommer nu!

Sista veckan var jag med hos en lantbrukare igen, märker ni ett mönster här kanske? Yes, det är väldigt roliga inspektioner! 😉 (Liksom allt annat så klart, diplomatisk som jag är.) Lantbruk är en sån verksamhet  jag enbart tänkte att Länsstyrelsen kontrollerade i form av att kontrollera djurens välmående, men självklart måste ju cisterner, farligt avfall etc kontrolleras också och vem gör det om inte kommunen? Lätt att vara eftertänksam. 🙂

Utöver det medverkade jag inte på fler inspektioner utan hjälpte mer till med det administrativa, exempelvis lägga in ärenden i kommunens ärendehanteringssystem. Sen skrev jag på arbetsplatsanalysen och skickade in den. Jag tänkte att jag skulle sammanfatta praktiken i några ord men insåg rätt snart att det är otroligt svårt. Det har varit otroligt lärorikt och givande, främst för att alla anställda har varit otroligt tillmötesgående. Ett fantastiskt gäng slängde dessutom ihop en avskedsfest till mig sista helgen och det var dunderroligt! Jag är så tacksam för min på Karlskrona kommuns miljöavdelning. 🙂

Om du går i tankar kring miljö- och hälsoskyddsprogrammet kan jag varmt rekommendera praktikkursen under tredje året. Hejsvejs så länge!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *