Snart är terminen slut!

Precis som titeln säger så är snart denna terminen slut också. Det känns som att dessa tre åren har gått otroligt fort! I helgen hade vår klass Utspark. Det är en finsittning på en restaurang här i stan som tredjeklassare eller avgångsstudenter har varje år. Majoriteten i klassen tar ju examen medan jag och några andra har valt att skjuta på ex-jobbet och läsa extra kurser (i mitt fall marksaneringskursen). Det var blandade känslor under kvällen för samtidigt som det var god mat, jätteroliga spex och underbara människor så är det också sorgligt att vi inte längre kommer vara en klass. Hur som helst så unnar jag alla deras examen och en god framtid som miljö- och hälsoskyddare. Vissa i klassen har redan fått anställningar som miljöinspektör, miljökonsult och livsmedelskonsult, superroligt!

Jag har fått sommarjobb som miljö- och hälsoskyddsinspektör på ingen mindre än Karlskrona kommun (aka min praktikplats) och det känns spännande! Nu ska jag faktiskt få göra det en inspektör gör och inte enbart titta på. Jag kan uppdatera er mer om det i sommar! Just nu sitter jag med hemtentan i marksaneringskursen och besvarar frågor om bland annat hur föroreningar sprider sig i mark och förklarar saneringsmetoder. Lärorikt!