HA DE

12630979_10154115370386487_2078135605_o

 

En otrolig erfarenhet rikare. Med facit i hand är jag otroligt glad att jag tog denna möjlighet. Att jag valde att lämna in ansökan den där dagen i september. Även om Nya Zeeland lockade ångrar jag inte att vi åkte till Tromsö.

Detta har varit en otrolig resa med en personlig utveckling eftersom man verkligen fått utmana sig själv genom att kasta sig in i en verksamhet man inte har stor koll på med ett språk man inte behärskar. Även om det är ett grannland kan man inte ta förgivet att saker ska se ut på samma sätt.

Känns lite trist att man fegade lite och bara var här en och en halv vecka. Sen absolut var det en ekonomisk fråga också men jag hade gärna stannat en vecka till.

Får ni möjlighet att ansöka om utlands vfu ta chansen. För går jag bara till mig själv hade jag inte velat vara utan denna erfarenhet.

Sen att jag lyckats göra denna resa med 3 fantastiska personer gör det inte sämre. Vi delar minnen vi kommer komma ihåg resten av våra liv.

Om ni söker VFU i Tromsö och hamnar på Fagereng skolan, då kommer ni bli väl omhändertagna. Vi har känt oss otroligt välkomna och vi märker att de tycker att det är roligt att ha oss där. Vi har fått mycket fina lovord och de tycker att det blir tråkigt att vi åker hem så snabbt.

Tack till all personal på Fagreng skole som gjort att våran vistelse där varit fantastiskt.

Det har varit mysigt!