Måndag, början på en ny vecka.

Hej!

Nu är vi inne på våran tredje praktikvecka här på Gran Canaria. Idag har jag haft en matematiklektion med klockan i 2-3. De märks tydligt att de är lite svårt att hålla koll på två årskurser och de olika kunskapsnivå som eleverna ska bli undervisad i. Framförallt kan de vara lite svårt med en gemensam genomgång där jag går igenom analoga klockan som 2:orna ska kunna för att sedan gå igen den digitala klockan med 3:orna. Men jag tror att man lär sig tillslut hur man undervisar elever med olika kunskapsnivåer. Jag har även haft samhällskunskap där vi kollade på lilla aktuellt.

Idag hade årskurs 1- 3 musik, de tränade på låtar med rörelse, dans och lek. Detta fick eleverna göra på skolgården. Vi gjorde en lek alla tillsammans där vi skulle stå i en ring och göra en klapplek.

/Trevlig måndag.