Mot Saskatoon!

Vilka är Elin och Amanda?

Elin studerar Civilingenjör inriktning Interaktion och Design och Amanda studerar till Civilekonom vid Umeå universitet.

Hur lärde vi känna varandra?

Båda skulle åka till Saskatoon för att studera och bestämde därför att mötas i New York under en vecka innan för att ha kul och utforska The Big Apple.

Hur gick veckan i New York?

Den gick riktigt bra och vi hade otroligt trevligt! Hotellet Yotel kan rekommenderas om man vill leva nära varandra. Liten säng, gemensamt täcke och endast ett draperi till toaletten (vilket vi inte visste innan). Men annars riktigt bra standard och supertrevlig personal.

Image

Men nu är vi i alla fall framme i Saskatoon och har flyttat in i College Quarter, Aspen Hall, där vi ska bo under hösten. Elin har fått tre kanadensiska 18-åringar som roomies medan Amanda bor lite mer internationellt med en Norska, Mexikan och en Kanadensare. Nedan ser ni ett litet collage av hur vi bor! Väldigt fint tycker vi!!

Image

Första dagen med orientation är avklarad och ikväll ska vi utforska Walmart och inhandla ALLT som behövs för att överleva. Mer uppdateringar följer!

//Elin & Amanda