Ny månad.

Hej!

Nu har vi kommit in på en ny vecka och i en ny månad dvs Oktober.

Dagen har börjat med att skolan har haft skolfotografering. Det var kul att se hur alla eleverna var så fina i sina nya skoluniformer. Så morgonen var lite rörig med att elever sprang in och ut för att ta kort. De var mindre roligt när chefen bad mig och Isabelle att vara med på skolkorten och göra fula minner, med alla andra lärare och elever. De kommer ju vara mindre roligt att de kortet kommer hänga uppe länge på skolan.

Idag har jag haft matematiklektion om siffran 9 och 10 med tioövergång.  De var väldigt roligt och givande att få hålla i lektionen och se hur mycket eleverna faktiskt kunde siffrorna sen innan. Sen fick eleverna fortsätta att jobba i deras arbetsbok efter genomgången.

Nu kan jag äntligen säga att Fn- temat i so är slut. Gjorde min sista lektion idag och eleverna hade ställt frågor till FN experten Britt-Marie som skulle besvara elevernas frågor genom skypesamtal och Isabelle fick därför ta över och börja min lektion och be eleverna komma fram och ställa frågan.  Nu fick jag äntligen möjlighet att få vara gammeltant igen och de var hur lyckad och rolig lektion som helst. Eleverna listade snabbt ut att de var jag men de var med på spelet ändå. Sen fortsatte vi att skriva klart dikterna som de ska läsa upp i kyrkan på  FN dagen den 24 Oktober.

Ha en fortsatt bra tisdag.