Sista dagen på Fagereng skola

Under dagen så utspelade sig Norgemästerskapen i längdskidor i Tromsö. Eleverna som går 4-7 trinn fick åka ut till Kvalöya för att titta på mästerskapet. 2-3 trinn hade ett eget Norgemästerskap på skolan, så eleverna åkte skidor hela dagen under skoltiden.

Vi har haft samtal med vår SFO handledare samt rektorn på skolan. Båda verkar vara nöjda med oss och önskade att vi stannat lägre, vilket är roligt att höra! Som avskedsgåva fick vi varsin mugg med skolans emblem på.

Detta har varit en otrolig erfarenhet! Fagereng skolan har tagit emot oss med öppna armar! Vi har känt oss otroligt välkomna och omhändertagna, och det har varit jätteroligt att få vara med och se hur deras verksamhet fungerar! Får ni möjligheten så rekommenderar jag att söka utomlandspraktik.

Jag vill passa på att tacka personalen på Fagereng skolan för denna underbara praktikperiod! De har varit otroligt givande att j12631262_10154118750931487_377284213_oag har fått vara med i er verksamhet under denna praktik!