Team Experiment

ex_1ex_2

Under veckan så har vi gjort tester på den gamla prototypen av mätinstrumentet. Vi har även försökt hitta lösningar på problem som kan uppkomma med mätinstrumentet på månen och andra problem som kan uppstå. Ett av de största problemen att lösa är att kunna mäta rotorns position på Field millen och hur vi ska analysera signalen vi mäter för att ge oss det korrekta värdet. Vi har även byggt en ny uppställning för att kunna skapa ett uniformt elektriskt fält, detta gjordes för att kunna veta att våran Field mill mäter det korrekta värdet. Vi har även skrivit ut en modell av en annan prototyp i 3D-skrivaren.

Sidhuvud – Från vänster: Mattias Tjernkvist, Simon Hedström, Kalle Sträng, Axel Andersson, Clayton Forssén.

//During this week we have tested the old prototype of the measurement instrument. We have also tried to solve different problems that might occur on the moon and other issues. One of the major tasks for now is to solve how we should measure the position of the rotor on the Field mill and how to analyze the signal we measure to get the correct values. A new device has been built for creating our own uniformed electric field with a known value of the field to know that our Field mill measures the correct value.

Header – From left: Mattias Tjernkvist, Simon Hedström, Kalle Sträng, Axel Andersson, Clayton Forssén.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *