Du är inbjuden!

ulvinnovationfair-omslag-event

Hej!

Den 17 november är det dags för Umeå Lunar Venture Innovation Fair som är ett öppet evenemang för alla. Ta med dina vänner och kom och träffa Månrovern och lyssna på hur vi blev ett av de största rymdprojekten i Sverige.

Umeå Lunar Venture är ett samarbete mellan den ideella organisationen Space Science Sweden och Umeå universitet. Vårt huvudmål är att sätta Sveriges första vetenskapliga instrument på månen i slutet av nästa år. Just nu förbereder vi mätningsinstrumentet för fullt!

Innovationsmässan är en chans för den som är intresserad av att lära sig mer om vårt arbete. Du får en chans att träffa Månrovern som kommer ta oss till månen och dennes skapare (Part-Time Scientists) som kommer hela vägen från Tyskland. Och självklart kommer våra studenter från Teknisk Fysik finnas på plats!

Nedan kan du se programmet för dagen och kvällen. Bjud in dina vänner och hjälp oss att sprida ordet!

Anmäl dig till vårt Facebook evenemang!

//Hello!

The Umeå Lunar Venture Innovation Fair is happening and it’s an open event for everyone. Bring your friends and come and meet the Moon Rover and hear about how we became one of the biggest space projects in Sweden.

Umeå Lunar Venture is a partnership between Space Science Sweden and Umeå University. Our main goal is to put Swedens first scientific experiment on the moon in the end of next year. And as you know we are currently preparing the measuring instrument at full speed to make this happen!

The Innovation Fair is a opportunity for anyone who is interested in learning more about our work. You will get the chance to meet the Moon Rover that is taking us to the moon and it’s creators (Part-Time Scientists) who is coming all the way from Germany. And of course the students from the engineering and physics programme will be there!

Down below you can see the programme for the day and evening. Feel free to invite your friends and help us spread the word!

Attend the Facebook event here!//

poster-program_svenska